Exclusieve sportiviteit: Range Rover Velar Carbon Edition

Land Rover presenteert exclusief voor de Nederlandse markt de Range Rover Velar Carbon Edition. De gelimiteerde uitvoering onderscheidt zich door een rijkere uitrusting en diverse exterieurdetails in carbon fibre. De Range Rover Velar Carbon Edition is er vanaf € 86.290.

De Carbon Edition heeft buitenspiegelkappen, side vents en achterspoiler carbon fibre, die de toch al krachtige uitstraling van de Range Rover Velar verder versterken. Bovendien is de Carbon Edition voorzien van een glazen panoramadak met schuif-/kanteldeel vóór, LED-mistlampen, een verwarmbare voorruit met verwarmbare ruitensproeiers, 14-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen met verwarming en koelfunctie, een vanuit de bagageruimte neerklapbare achterbank, vloermatten en het Premium Exterior Pack.

Rijke standaarduitrusting

De Range Rover Velar Carbon Edition is gebaseerd op de S- en R-Dynamic S-uitvoering. Tot de standaarduitrusting behoren Premium LED-koplampen met signatureverlichting, elektrisch inklapbare en verwarmbare buitenspiegels, met Ebony geperforeerd leder beklede stoelen, een Meridian-audiosysteem en een achteruitrijcamera. De R-Dynamic S voegt daar in Burnished Copper uitgevoerde sportieve exterieurdetails aan toe.

Krachtige Ingenium benzine- en dieselmotoren

De Range Rover Velar Carbon Edition is verkrijgbaar met de efficiënte P250 Ingenium benzinemotor met 184 kW (250 pk). De krachtige D180 Ingenium dieselmotor met 132 kW (180 pk) behoort ook tot de mogelijkheden. Beide uitvoeringen zijn voorzien van een automatische achttraps transmissie.

Zolang de voorraad strekt

Zowel de Range Rover Velar Carbon Edition P250 benzine als de D180 diesel is verkrijgbaar vanaf € 86.290. Het klantvoordeel loopt op tot maar liefst € 7.391. De Carbon Edition is beschikbaar zolang de voorraad strekt.